Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 579 of /home/ertekbec/public_html/includes/menu.inc).

Szolgáltatásaink

Ipari ingatlanok értékbecslésekor azon ingatlanok értékét becsüljük fel, melyek ipari technológiai folyamat, gyártási folyamat vagy szerelési folyamat befogadására, illetve logisztikájának kiszolgálására épülnek.

Üzemek, vállalatok, gyárak, gazdasági területek, raktárak, logisztikai parkok, ipari parkok értékbecslése tartozik ide. Az ilyen típusú ingatlanok értékbecslése jóval komplexebb feladat, mely nagyobb körültekíntést és felelősséget követel az értékbecslőtől. Cégünk alapos szakvéleményt ad, versenyképes áron.

Tanácsaink segítik a befektetők, bérlők, hitelezők és fejlesztők bérlési, befektetési és menedzsment döntéseit a dinamikus piaci viszonyok között.

Tudjon meg többet az ipari ingatlanok értékbecslésről!

____________________________________________________

Kereskedelmi értékbecslést végzünk azon ingatlanokra, amelyek bérleti konstrukcióban hasznosíthatóak és jövedelmet termelnek, vagy arra alkalmassá alakíthatók, befektetési, illetve kereskedelmi ingatlannak nevezzük.

Ide tartoznak a befektetési céllal épített vagy megvásárolt ingatlanok, mely rendszeres jövedelmet, vagyis cash flowt hoznak a tulajdonosa részére.

Ebben az esetben a hozamszámításon alapúló értékesítési módszerrel is elvégezzük az értékbecslést, mely azon az elven alapszik, hogy bármely eszköz értéke annyi, mint a belőle származó tiszta jövedelmek jelenértéke.

Tudjon meg többet a kereskedelmi ingatlanok értékbecslésről!

____________________________________________________

A lakófunkció céllal épült ingatlanokat, melyek alkalmasak a lakhatással kapcsolatos követelmények biztosítására, lakóingatlanoknak nevezzük.

A lakóépület az az épület, mely használati engedéllyel vagy fennmaradási engedéllyel rendelkezik, és a telekkönyvbe kerül bejegyzésre.

Értékbecslésük során főleg a piaci összehasnlító módszert alkalmazzuk. Ügyfeleink számára biztosítjuk, hogy a lehető legjobban fektessék be pénzüket - és a legjobb áron tegyék pénzzé befektetésüket.

Gyorsan, rövid határídőre válalljuk ügyfeleink számára a lakóingatlan értékbecslést.

Tudjon meg többet a lakóingatlanok értékbecslésről!

____________________________________________________

Akik már dolgoztak velünk: 

Budakalász Város Önkormányzata
Budakeszi Város Önkormányzata
Szerb Országos Önkormányzat
Nagykovácsi Város Önkormányzata
Budapest Főváros Kormányhivatala