Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 579 of /home/ertekbec/public_html/includes/menu.inc).

Bemutatkozunk - a FÜGGETLEN értékbecslők csapata

Csapatunk 2016 óta dolgozik Önökkel annak érdekében, hogy a mai, gyorsan változó gazdasági körülmények között is fair piaci lehetőségeket biztosítson az ingatlan szférában. Az egyenlő esélyre mindenkinek joga van az élet minden területén, ehhez szeretnénk hozzájárulni független szakértői csapatunkkal!

Az értékbecslő feladata általában az ingatlan piaci értékének meghatározása, ehhez a helyes módszer kiválasztása, és teljes körű tanácsadás megbízója számára.

Akár vevő, akár eladó oldalról rendelik meg szolgáltatásainkat, mi arra törekszünk, hogy a legmagasabb színvonalat nyújtsuk ügyfeleiknek, és a legreálisabb piaci értéket állapítsuk meg.  Kapcsolatrendszerünknek köszönhetően segíteni tudunk az eladásban, a teljes ügymenet lebonyolításában, vagy akár banki hitel felvételében is. 

Minden ingatlan más és más - munkánk során gyakran találkozunk az úgynevezett speciális ingatlanokkal is - arra kell törekednünk, hogy legalább kétféle módszerrel végezzük el az értékbecslést, amivel biztosítjuk a valós érték megállapítását.

Mit jelent a függetlenség?

A függetlenség annyit jelent, hogy nem vagyunk elkötelezettek a pénzintézetek felé, igy az ingatlan reális árát tudjuk Önnek megmondani. Amennyiben az értékbecslő valaki felé elkötelezett, értelemszerűen azon szempontok alapján fog értékelni, pedig korántsem biztos, hogy az a legmegfelelőbb. Mi minden esetben a megbízónk igényeit tartjuk szem előtt.

Amennyiben hitelfelvétel előtt szeretné felbecsültetni az ingatlant, nem kell attól tartania, hogy a pénzintézeteknek az Ön szempontjából kedvezőtlenebb hiteleit javasoljuk majd.

Mindig arra törekszünk, hogy a megbízó igényeit maximálisan szem előtt tartsuk.

Döntsön felelősen pénze felhasználásáról!

____________________________________________________

A munkánk során ÉRTÉKET adunk Önnek:

- ingatlanvagyona valós áron fog szerepelni 

- munkánkkal, tanácsainkkal, időt, energiát, pénzt takaríthat meg,

- hosszú távú együttműködést kínálunk és teljes kőrű kiszolgálás.

Nálunk mindent egyben megtalál!      Kérjen ajánlatot űrlapunk kitöltésével!

Nem csak értékbecsléssel foglalkozom. Kiterjett kapcsolatrendszerünknek köszönhetően segítséget tudunk adni inagtlanja gyors, reális áron történő értékesítésében is.

Segítünk kiigazodni a banki hitelek világában is.

Legújabb szolgáltatásunkként az értékbecsléseket angol és/vagy német is elkészítjük önnek. Hiteles fordítását szívesen intézzük!

A belénk fektetett bizalmat azzal háláljuk meg ügyfeleinknek, hogy abban segítünk, hogy az ingatlan értékesítésekor vagy vásárlásakor a legjobb döntést hozhassa egy független értékbecslői szakvéleménnyel.

Az Európai Eszközértékelők Csoportjának (TEGoVA) ajánlásai alapján – EVS 2016-, és az ajánlásokkal összhangban lévő magyar jogszabályok alapján készítjük értékbecslését, a European Valuation Standards (EVS) – Európai Értékelési Szabványok-RICS Valuation Standards 2010 (6th Edition)– RICS Értékbecslési nemzetközi szabványok figyelembe vételével: